Produkty pro voskovaný povrch chrání před korozi (42)

Aroma pečených kaštanů

Aroma pečených kaštanů

Tak uklidňující jako vzpomínka na dětství, teplé tóny pečených kaštanů dodávají svou charakteristickou chuť široké škále sladkých a slaných kulinářských výtvorů. Colin-Složení Ref:245U2202 Přírodní:Ne Forma / velikost částic:Prášek Tepelná úprava:Ne
Najel Červený Hlína Prášek

Najel Červený Hlína Prášek

Červená hlína je přírodní olej, bohatý na stopové prvky a minerální soli, což ji činí ideální pro intenzivní čištění pleti. Složena z hořčíku, draslíku a železa, remineralizuje, opravuje a čistí pleť, aby vám poskytla dokonalý vzhled. Její schopnost absorbovat umožňuje eliminovat všechny nečistoty a čistit póry. Vhodná pro všechny typy pleti, obnoví rovnováhu a vitalitu. Najel doporučuje tento prášek, který po smíchání s vodou vytváří přirozeně účinnou masku.
Chili, drcené, Směs koření s chilli, Pul Biber

Chili, drcené, Směs koření s chilli, Pul Biber

Doba dodání: 3 - 5 pracovních dnů Kapacita dodání: 24 000 kg / měsíčně Minimální objednávkové množství: 1 x 20 kg karton Odeslat dotaz e-mailem Zobrazit telefonní číslo 20 kg karton
Winkelstein Město Rez Nr. 55

Winkelstein Město Rez Nr. 55

Kamenec City má pískovanou povrchovou úpravu a představuje velmi elegantní variantu povrchové úpravy. Vyniká nejen rovnoměrným a jednotným vzhledem, ale také se velmi snadno udržuje. Ať už jako ohraničení v zahradě, vyvýšený záhon nebo v oblasti objektů, kamenec City je univerzálně použitelný. Poznámka: Při kombinaci kamence City s odpovídající deskou City je třeba mít na paměti, že tyto jsou vyráběny v různých šaržích, a proto mohou existovat barevné rozdíly. Betonové výrobky jsou vyrobeny z přírodních přísad. V důsledku šaržování může však docházet k různým barevným a strukturálním povrchům. Potřeba ks/m²: cca 1,66 Hmotnost kg/ks: 76 Výška: 50 cm Délka: 60 cm Produkt: Kamenec "City" Hloubka: 40 cm Tloušťka stěny: 7 cm
Drcená červená paprika (Chile) - HoReCa

Drcená červená paprika (Chile) - HoReCa

Mexičané věří, že paprika pomáhá jejich mysli stát se jasnější, říkají, že jídlem papriky můžete cítit svou hlavu odděleně od těla. Drcená červená paprika (Chile) - má všechny vlastnosti a chuť pálivé papriky, ale je mnohem pohodlnější na použití díky své jemné frakci. Použití pro Saláty, omáčky, polévky, masová jídla, drůbeží jídla, těstoviny, rýži, rybí jídla, zeleninu. Chuť Pálivě ostrá Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 13 Tuky (g / 100g)… 14 Sacharidy (g / 100g)… 15 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 240
Bio prášek z houbového Cordycepsu

Bio prášek z houbového Cordycepsu

Původ Cordycepsu Cordyceps je rod hub a patří do rodu Ophiocordyceps. Název Cordyceps pochází z starořečtiny a znamená „palice“. A v latině znamená „hlava“. Tato houba je parazitická a pro svůj vývoj potřebuje hostitele. Hostiteli jsou v případě Cordycepsu hmyz a členovci. Cordyceps se vyskytuje především v vlhkých prostředích. V Číně je Cordyceps tradičně používaná houba, která roste ve výškách od 3000 do 5000 metrů.
Organický prášek z houbového Cordycepsu

Organický prášek z houbového Cordycepsu

Původ Cordycepsu Cordyceps je rod hub a patří do rodu Ophiocordyceps. Název Cordyceps pochází z antické řečtiny a znamená netopýr. A v latině to znamená hlava. Tato houba je parazitická a roste na hostiteli pro svůj vývoj. Hostiteli v případě Cordycepsu jsou hmyz a členovci. Cordyceps se nejčastěji vyskytuje v vlhkém prostředí. V Číně je Cordyceps tradičně používaná houba, která roste v nadmořských výškách od 3000 do 5000 metrů na horských pásmech v Tibetu a Číně. Cordyceps, ze kterého se tento prášek vyrábí, se pěstuje na substrátech, takže není potřeba používat hmyz jako hostitele. Prášek je nabitý esenciálními aminokyselinami a různými vitamíny a minerály. Specifické vlastnosti Cordycepsu Cordyceps je široce používán sportovci k podpoře vytrvalosti. Kromě toho může Cordyceps také pomoci snížit cholesterol, podpořit funkci ledvin a jater a podpořit kardiovaskulární systém. Použití Cordysep…
Cordyceps Houbový Prášek BIO - Koupit Cordyceps Houbový Prášek BIO? | Velkoobchod | VehGroshop | Velkoobchod

Cordyceps Houbový Prášek BIO - Koupit Cordyceps Houbový Prášek BIO? | Velkoobchod | VehGroshop | Velkoobchod

Původ Cordycepsu. Cordyceps je rod hub a patří do rodu Ophiocordyceps. Název Cordyceps pochází z starořečtiny a znamená klacek. A v latině to znamená hlava. Tento houbový druh je parazitární houbou a roste na hostiteli, aby se vyvinul. Hostiteli Cordycepsu jsou hmyz a členovci. V Číně je Cordyceps tradičně využívanou houbou, která roste ve výškách od 3000 do 5000 metrů na horských řetězcích v Tibetu a Číně. Cordyceps, ze kterého se toto prášek vyrábí, se pěstuje na substrátech, takže není nutné používat hmyz jako hostitele. Prášek je nabitý esenciálními aminokyselinami a různými vitamíny a minerály. Zvláštní vlastnosti Cordycepsu. Cordyceps je často používán sportovci k podpoře vytrvalosti.
Bio Arenga Palmový Cukr - Bio Arenga Palmový Cukr

Bio Arenga Palmový Cukr - Bio Arenga Palmový Cukr

Co je Arenga Palmový cukr? Arenga Palmový cukr se vyrábí z nektaru cukrové palmy (Arenga Pinnata). Biologický arenga nektar se prosévá a odpařuje, dokud se arenga nekrystalizuje na cukr. Arenga Palmový cukr je méně sladký než běžný krystalový cukr. Arenga Palmový cukr zdravý Arenga Palmový cukr obsahuje různé zdravé látky. Obsahuje různé minerály, vitamíny, bílkoviny a aminokyseliny. Také obsahuje mnoho antioxidantů. Je lepší než normální cukr díky své nižší glykemické indexu (30-35).
Bio Palmový Cukr - Koupit Bio Palmový Cukr? | Velkoobchod | VehGroshop | Soukromá značka

Bio Palmový Cukr - Koupit Bio Palmový Cukr? | Velkoobchod | VehGroshop | Soukromá značka

Palmový cukr: Cukrová šťáva se získává z květů palem. Palma Arenga je velmi ceněna pro vysokou kvalitu své cukrové šťávy. Zpracování: Palmy jsou pěstovány kooperativou, do které je zapojeno několik farmářů. Palmy se pěstují v oblasti, která byla v minulosti vypálena a nyní byla přeměněna na moderní udržitelnou výrobu cukru novým výsadbou palem. Hustý sirup se zpracovává na palmový cukr složitým procesem. Tento cukr dodává nadace Masarang. Kromě toho krajinně upravené plantáže poskytují nový životní prostor pro ohrožené druhy. Palmový cukr se podobá hnědému cukru, ale obsahuje mnohem více minerálů, jako je hořčík a draslík. Struktura palmového cukru se podobá struktuře měkkého cukru, a proto je velmi vhodná na pečení. Palmový cukr má karamelovou chuť a je ideální pro oslazení jídel a nápojů.
Organický rajčatový prášek

Organický rajčatový prášek

Původ Rajče je ovoce, které pochází z rajčatové rostliny (solanum lycopersicum). V kulinářském smyslu je rajče považováno za zeleninu. Rajčata pocházejí z Mesoameriky, kde předci Aztéků a Mayů pěstovali malé odrůdy. V roce 1750 byla rajčata stále žluté plody, ale po několika kříženích se stala červenými. Živiny Rajčata obsahují velké množství vitamínu C, karotenoidů, vitamínů B1, B2 a B6. Obsahují také minerály draslík, fosfor a hořčík. Rajče se konzumuje jako zelenina, a to jak teplé, tak studené. Dobré vlastnosti rajčete se koncentrují sušením a zpracováním na kousky, granule nebo prášek. Tyto mohou být přidány do mnoha pokrmů. Použití sušeného rajčatového prášku: Jako superpotravina Rajčatový prášek můžete přidat do omáček, polévek a zdravých (slaných) smoothie. Skvělá věc na rajčatovém prášku je, že se ideálně mísí s řadou středomořských bylin, jako jsou: bazalka, česnek, oregano, rozmarýn…
Bio palmový cukr

Bio palmový cukr

palmový cukr Cukrová šťáva se extrahuje z květů palmových stromů. Palmový strom Arenga je vysoce ceněn pro vysokou kvalitu své cukrové šťávy. Zpracování Palmy jsou pěstovány družstvem, ke kterému je připojeno několik farmářů. Palmy rostou v oblasti, která byla v minulosti spálena a nyní byla přetvořena na moderní udržitelné získávání cukru díky novému růstu palmových stromů. Pomocí složité metody se hustá šťáva zpracovává na cukr Arenga. Tento cukr dodává nadace Masarang. Kromě toho krajinné plantáže poskytují nové habitaty pro ohrožené druhy. Palmový cukr připomíná hnědý cukr, ale na rozdíl od obyčejného stolního cukru a hnědého cukru obsahuje mnohem více minerálů, jako je hořčík a draslík. Struktura palmového cukru je podobná struktuře měkkého cukru, a proto je velmi vhodná na pečení. Palmový cukr má charakteristickou karamelovou chuť a je ideální pro oslazení jídla a nápojů.